Tenthuisje

De boerenbed tenthuisjes hebben allemaal vrij uitzicht over de weide of op het water. Na een klein stukje lopen langs de ingezaaide bloemstroken en de koeien, kom je bij de aanlegsteiger aan de Pier Christiaansloot. Daar liggen elektrische sloepen en kano’s. Langs deze vaart loop je door naar het dorpje Echtenerbrug/Delfstrahuizen en ga je naar het strandje aan het Tjeukemeer.

We hebben aan alles gedacht!

Bij de boerenbed tenthuisjes ligt echt alles voor je klaar. Het tenthuisje heeft stromend water, een spoeltoilet en een prive douche. In de keuken vind je alles wat je maar nodig kunt hebben: potten en pannen, snijplanken en bestek. Ook knisperfrisse handdoeken en beddengoed ligt op je te wachten. Je slaapt in een echt bed met fijne matrassen en een lekker dekbed. Leven zonder luxe moet wel comfortabel blijven: het is tenslotte vakantie.

 

smuk boerenbed Hoeve Waterschap Fries Tjitske

kalm aan

Om te relaxen heb je bijna niets nodig.  Laat je gedachten vertragen en geniet van de simpele luxe: een houtvuur, olielampen en kaarsen. Gezellig he?

Zin om iets te beleven? een goed gesprek met loeiende koeien of een verdwaalde kip op visite: logeren bij BoerenBed is de snelste manier om he-le-maal uit je hoofd te komen. Bij het boerderijwinkeltje koop je verser dan verse producten en op het houtvuur maak je je eigen eten klaar. Lekker, simpel

Ieder tenthuisje heef een houtkachel!

Huur de hottub voor extra ontspanning

Alle seizoenen mooi

Het ritme van het platteland

$

Keukenblok met koud stromend drinkwater

hond bij Smuk recreatie

Neem je viervoeter mee*

*Let wel een hond is alleen toegestaan (mits aangelijnd) bij kamperen en boerentent huisje/ bij Smûk Huske en Smûk Tent mogen geen huisdieren! Deze zijn huisdier vrij.

Voeten in het gras

De natuur is overal om je heen tijdens een vakantie bij BoerenBed. De frisse buitenlucht blaast je gedachten naar de achtergrond terwijl je urenlang tuurt naar het uitzciht. Meer natuur je tent in? zo gepiept: open de zijkanten van het tenthuisje en laat het groen naar binnen. Je hebt genoeg ruimte om je tenthuisje heen, een beetje privacy is ook wel lekker

 

Heb je zin om de hele dag te luieren in een hottub? Boek er dan eentje bij je accommodatie! Je dagelijkse tripje naar de schuur voor wat hout zal je wonderen doen. Wellness voelt toch een stuk bevredigender als je zelf met een kar vol hout terug komt uit de boerderijschuur, hebt geploeterd om het bad te stoken en daarna alle rust verdiend hebt.

smuk boerenbed hoeve waterschap voor de tent scaled
SMUK icoontje Kampvuur 2 01
smuk boerenbed hoeve waterschap kano
smuk boerenbed hoeve waterschap koe scaled

gezellig.
ontspannend.
versmûkkelijk.

smuk recreatie crista